Recept uit De Joodse keuken:
Hamantashen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eidooier, maanzaadvulling, melk, pruimenvulling, suiker, vanille-essence en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Pruimenvulling wordt beschouwd als pruimen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pruimenvulling in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pruimenvulling:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit delicious. magazine - 2007-11:
Recept uit delicious. magazine - 2011-09:
Recept uit delicious. magazine - 2009-02:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-01:
Recept uit delicious. magazine - 2015-10:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2007-11:
Recept uit delicious. magazine - 2011-08:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit delicious. magazine - 2011-13:
Recept uit Let's go Paleo:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2010-02:
Recept uit delicious. magazine - 2007-10:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2011-08:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / nagerecht uit Sous vide:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Story on a Plate:
Recept uit Let's go Paleo: