Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Coq au vin
- Ingrediënten:
- bloem, bruine kippenbouillon, in stukken verdeelde kip of haan en marinade
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- garnituur / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met in stukken verdeelde kip of haan in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient in stukken verdeelde kip of haan:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Let's go Paleo:
Recept uit Let's go Paleo:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-05:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-05:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Recept uit delicious. magazine - 2016-02:
Recept uit delicious. magazine - 2016-02:
Recept van Okoko recepten: