Brits

Zoek naar Brits in uw eigen kookboeken

Brits koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

simnel cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, eieren, eiwit, boter, kaneelpoeder, marsepein, melk, poedersuiker, rozijnen, kardemom, nootmuskaat, vruchten en bakpoeder

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

hot cross buns

Ingrediënten:
bloem, broodmeel, eieren, poedersuiker, suiker, boter, gedroogd fruit, gemberpoeder, gist, melk, nootmuskaat, rozijnen, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, kaneel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Cumberlandsaus

Ingrediënten:
aalbessengelei, cayennepeper, citroenschil, mosterdpoeder, sinaasappelsap, sinaasappelschil en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Ingemaakte uien - pickled onions

Ingrediënten:
kruidnagel, mixed-pickle-kruiden, moutazijn, peperkorrel, suiker, zilveruien en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
inmaak / vegetarisch / pickles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Shortcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, karnemelk, ongezouten roomboter, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Gebraden kip uit Fitzrovia

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, ei, gedroogde tijm, kaneel, kippendijen, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Brits
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Sally Lunn

Ingrediënten:
boter, gekonfijte kersen, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, sinaasappelrasp, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Champagne Truffle Breakfast - Ontbijt met champagne en truffel

Ingrediënten:
boter, brioches, bucks fizz, champagne, crème fraîche, ei, truffelolie, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

De lekkerste Engelse rijstpudding gecombineerde methode

Ingrediënten:
boter, rozijnen, sojamelk, suiker en vanille

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / rijst / pasta/noodles
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Hot cross buns op mijn manier

Ingrediënten:
abrikozenjam, appel, bloem, ei, gist, kaneel, kristalsuiker, mandarijn, melk, perzik, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt uit Brood - 100 internationale recepten:

Boerenbrood

Ingrediënten:
boter, gist, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht / basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Yorkshirepudding

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, nootmuskaat, rundvet, witte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / high tea uit De dikke vegetariër:

Scones

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cakemeel, ei, krenten, room, rozijnen, suiker en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt uit Brood - 100 internationale recepten:

Ouderwets witbrood

Ingrediënten:
boter, gist, kristalsuiker, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Bij de koffie uit Gezond genieten met Sonja:

Scones

Ingrediënten:
bak en braad, bakpoeder, basterdsuiker, ei, halva aardbeienjam, light slagroom, magere melk, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt uit Brood - 100 internationale recepten:

Knapperig vloerbrood

Ingrediënten:
boter, gist, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ontbijt / lunch / bij de koffie uit Ingrediënten:

Winterscones

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, honing, karnemelk, melk, rozijnen, sukade, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Engelse pie met konijn

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, konijnenvlees, room, spekvet, ui, versgemalen zwarte peper, water, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche / wild
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Koude komkommersoep

Ingrediënten:
bosui, garnalen, kippenbouillontablet, knoflook, komkommer, peper, verse dille, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Brunch / lunch / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Welsh rarebit

Ingrediënten:
bier, boter, brood, cheddar, ei, mosterd, sjalot, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / buffet / voorgerecht uit Ingrediënten:

Potted ham

Ingrediënten:
gekookte ham, paprikapoeder, peper, pimentpoeder, roomboter, verse peterselie en zure augurken

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Crab soufflés

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, cayennepeper, cheddar, citroensap, ei, krab, paneermeel, peper, slagroom, surimi, waterkers en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Yorkshirepudding

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Roastbeef

Ingrediënten:
bloem, boter, mosterdpoeder, runderlende, runderlenderollade en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Korhoen in rode-wijnsaus - grouse in red wine sauce

Ingrediënten:
boter, champignon, knoflook, korhoen, meel, rode wijn, tijm, ui, vleesbouillon, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte