Brits

Zoek naar Brits in uw eigen kookboeken

Brits koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

simnel cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, eieren, eiwit, boter, kaneelpoeder, marsepein, melk, poedersuiker, rozijnen, kardemom, nootmuskaat, vruchten en bakpoeder

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

hot cross buns

Ingrediënten:
bloem, broodmeel, eieren, poedersuiker, suiker, boter, gedroogd fruit, gemberpoeder, gist, melk, nootmuskaat, rozijnen, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, kaneel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Lammkeule gekocht, mit Knoblauchsauce - Gekookte lamsbout met knoflooksaus

Ingrediënten:
knoflook, knoflooksaus, lamsbout, rozemarijn, tijm en zwarte peper

Keuken:
Brits
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Vulling van wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, eidooier, honingzwam, kastanjeboleet, keizeramaniet, knoflook, oesterzwam, paarse schijnridderzwam, sjalot, tijm, trompets de mort, ui, voorjaarspronkridder, weidechampignons, wit brood zonder korst, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Roast Chicken stuffed with Forest Mushrooms - Geroosterde kip gevuld met bospaddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, cantharellen, eekhoorntjesbrood, eidooier, gele stekelzwam, kastanjechampignons, kip, kippenbouillon, oesterzwammen, oranje-groene melkzwam, peterselie, sjalot, wijnazijn, wortel, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Beef Wellington enriched with Mushrooms - Beef Wellington met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, ossenhaas, paddenstoelenpaté, peterseliepannenkoekjes, plantaardige olie en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Peterseliepannenkoekjes

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, peterselie en zout

Keuken:
Brits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Haricot beans in spiced pumpkin sauce - Witte bonen met pikante pompoensaus

Ingrediënten:
bonenkruid, knoflook, pompoen, tomatenpuree, ui en witte bonen

Keuken:
Brits
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Home-Baked Chantarelle Croissants - Huisgemaakte cantharellencroissants

Ingrediënten:
boter, cantharel, croissantdeeg uit blik, ei, madeira, medium sherry, volle room, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Griesmeel-flammeri

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, ei, griesmeel, magere kwark, melk, pudding, suiker en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Chocolade-flammeri

Ingrediënten:
amandelschaafsel, cacao, gekookte peren, kaneel, melk, vanillesuiker en zetmeel

Keuken:
Brits
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Rabarber-fool

Ingrediënten:
bourbonvanillesuiker, citroenrasp, rabarber, slagroom, suiker en vanille-extract

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Zoete lampastei - sweet lamb pie

Ingrediënten:
artisjokhart, berberisbessen, bloem, boter, citroensap, druiven, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, krenten, lamsbout, lamsgehakt, lamsvlees, melk, nootmuskaat, patentbloem, reuzel, verse peterselie, water, witte suiker, witte wijn, zeezout, zoete aardappel, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / pastei
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Veal Stew with Mushrooms-Kalfsstoof met paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, champignons, kalfsschouder, knoflook, olijfolie, peterselie, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, sjalot, tomaten, tomatenpuree, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
kalfsvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Roast Leg of Lamb with a Wild Mushroom Stuffing - Geroosterde lamsbout gevuld met wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
jus van wilde paddenstoelen, lamsbout en vulling van wilde paddenstoelen

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Old English Steak and Mushroom Pudding - Oud-Engelse vlees- en paddenstoelenpudding

Ingrediënten:
bloem, cantharellen, eekhoorntjesbrood, geschubde inktzwam, halslappen, korstdeeg, morieljes, oesterzwam, oranje berkenboleet, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, runderbouillon, trompets de mort, ui, voorjaarspronkridder, weidechampignons, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
hartige taart / paddenstoelen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:

Hot cross buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gist, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, patentbloem, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:

Haverpannenkoek uit Staffordshire - Staffordshire oatcakes

Ingrediënten:
bloem, gist, havermeel, melk, suiker, volkorenmeel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:

Devonshire splits

Ingrediënten:
boter, fijne rietsuiker, gist, melk, patentbloem, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Spiced Mushrooms in Alcohol - Kruidige paddenstoelen in alcohol

Ingrediënten:
citroen, karwijzaad, oesterzwam, rode chilipeper, wintercantharel en wodka

Keuken:
Brits
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Banbury cakes

Ingrediënten:
appelmoes, bloem, boter, cakekruim, eigeel, fijne witte suiker, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, krenten, melk, nootmuskaat, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / pastei
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Fat rascals

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, eigeel, geblancheerde amandelen, gekonfijte kers, koekkruiden, krenten, melk, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Rotsjes uit Brighton - Brighton rock cakes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gekonfijte citrusschil, gekonfijte kers, koekkruiden, krenten, melk, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Paris buns

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eigeel, fijne suiker, greinsuiker, karnemelk, krenten en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Toasted Brioche, Scambled Eggs and Morels - Getoaste brioche met roerei en morieljes

Ingrediënten:
boter, brioches, crème fraîche, ei, madeira, morieljes, sjalot en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bijgerecht uit Brits bakboek:

Haverknäckebröd - clapcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, fijn havermeel, reuzel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht