Brits

Zoek naar Brits in uw eigen kookboeken

Brits koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

simnel cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, eieren, eiwit, boter, kaneelpoeder, marsepein, melk, poedersuiker, rozijnen, kardemom, nootmuskaat, vruchten en bakpoeder

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

hot cross buns

Ingrediënten:
bloem, broodmeel, eieren, poedersuiker, suiker, boter, gedroogd fruit, gemberpoeder, gist, melk, nootmuskaat, rozijnen, kardemompoeder, kruidnagelpoeder, kaneel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Lincolnshire poacher pie - courgette met munt - gebakken sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, courgette, ei, grof zeezout, lincolnshire poacher, munt, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, tijm, witte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Lam met Guinness - kleverige saus - verse muntdressing

Ingrediënten:
aardappel, ale, ciderazijn, guinness, kippenbouillon, knolselderij, koolzaadolie, lamsschenkel, lente-ui, marmelade, munt, olijfolie, peper, rode ui, rozemarijn, rozijnen, tomatenketchup, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Lunch uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Mushroom Picker's Omelette - Omelet van de padddenstoelenplukker

Ingrediënten:
boter, cantharellen, eekhoorntjesbrood, ei, gele stekelzwam, kastanjeboleet, matsatake, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, voorjaarspronkridder, weidechampignons, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Hummus

Ingrediënten:
cayennepeper, kikkererwten uit blik, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peterselie, selderijzout en tahini

Keuken:
Brits
Soort:
vegan / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Sinaasappel-botersaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, diepvries sinaasappelsapconcentraat en zout

Keuken:
Brits
Soort:
fruit / saus / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Cep Soup with Parsley Croutons - Soep van eekhoorntjesbrood met peterseliecroutons

Ingrediënten:
bloemige aardappels, boter, citroensap, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, kastanjeboleet, kippenbouillon, knoflook, oud brood, peterselie, tijm, ui en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Braised Beef with Mushroom Gravy - Gesmoord rundvlees met jus van paddenstoelen

Ingrediënten:
ansjovissaus, bleekselderij, halslappen, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, wijnazijn, zout, zwarte olijvenpasta en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Salad of Fresh Ceps with a Parsley, Egg and Walnut Dressing - Salade van eekhoorntjesbrood met een dressing van ei, walnoot en peterselie

Ingrediënten:
andijvie, dressing van ei peterselie en walnoot, eekhoorntjesbrood, frisée, gemengde slasoorten, kastanjeboleet, parmezaanse kaas, salade, spinazieblaadjes, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Korstdeeg

Ingrediënten:
boter, zelfrijzend bloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
hartige taart / beslag/deeg / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Knoedels van eekhoontjesbrood

Ingrediënten:
boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, margarine, melk, peterselie, tijm, zelfrijzend bloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / noedels / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Pork Sausage Puff with a Filling of Wild Mushrooms - Varkenssausijzen in bladerdeeg met wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, broodkruim, cantharellen, eekhoorntjesbrood, ei, kastanjeboleet, keizeramaniet, knoflook, oesterzwam, oranje-groene melkzwam, paarse schijnridderzwam, peterselie, tijm, trompets de mort, varkenssaucijzen, voorjaarspronkridder, weidechampignons, zout, zwarte peper en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Hedgehog Mushroom Pancakes with Chive Butter - Gele stekelzwampannenkoekjes met bieslookboter

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, ei, gele stekelzwam, melk, witte peper, zelfrijzend bloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Spinach and Wild Mushroom Soup - Soep van spinazie en wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, dille, eekhoorntjesbrood, geschubde inktzwam, kastanjeboleet, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, oesterzwammen, oranje berkenboleet, shiitakes, spinazie, tijm, ui, weidechampignons, zure room en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Dark Egg, Bacon and Wild Mushroom Fry Up - Donker gebakken ei met bacon en wilde paddestoelen

Ingrediënten:
bacon, boter, bruin brood, ei, ganzenvet, geschubde inktzwam, gewone weidechampignons, oranje berkenboleet, reuzel, tijm, varkensworstjes, witbrood, zout, zwarte peper, zwarte trompetpaddenstoel en zwavelzwam

Keuken:
Brits
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

English Muffins with a Florentine Parasol Topping - Engelse muffins bedekt met Florentijnse saus van grote parasolzwam

Ingrediënten:
boter, britse frieten, crème fraîche, engelse muffins, grote parasolzwam, knoflook, nootmuskaat, spinazie, tijm en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Ontbijt / lunch / high tea uit De vrolijke keuken:

Jam uit eigen fabriek

Ingrediënten:
abrikoos, ananas uit blik, basterdsuiker, citroenrasp en sinaasappelrasp

Keuken:
Brits
Soort:
broodbeleg
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

St George's Chicken Cobbler - Kiptaart met voorjaarspronkridder

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, dijonmosterd, kippenborst, kippenbouillon, medium sherry, peper, plantaardige olie, topping voor cobbler, ui, voorjaarspronkridder, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / hartige taart / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Vegetarische soep van spinazie en wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, dille, eekhoorntjesbrood, geschubde inktzwam, groentebouillon, kastanjeboleet, knoflook, nootmuskaat, oesterzwammen, oranje berkenboleet, shiitakes, spinazie, tijm, ui, weidechampignons, zure room en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Jus van wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, gedroogd eekhoorntjesbrood, kastanjeboleet, kippenbouillon, maïzena, oranje-groene melkzwam, rode wijn, waterkers en wijnazijn

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Sauté of Pork with Jerusalem Artichokes and Horn of Plenty - Gebakken varkensvlees met topinamboer en trompets de mort

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroensap, groene olijvenpasta, kippenbouillon, plantaardige olie, topinambour, trompets de mort, ui, varkenslende, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees / paddenstoelen
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Tuinbonen en spek met munt en citroensap

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, gerookt dooregen spek, koolzaadolie, munt, peper, tuinbonen en zout

Keuken:
Brits
Soort:
salade / vlees
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Roly Poly Chicken and Cantharelle Pudding - Opgerolde kip-cantharel in deeg

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cantharellen, dijonmosterd, kippenborstfilet, kippenbouillon, plantaardige olie, tijm, ui, wijnazijn, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Soup of Duck, Beetroot and Ceps - Soep van eend, biet en eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
biet, boter, boterbonen uit blik, eendenborst, eendenpoten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde kastanjeboleet, kippenbouillon, mierikswortelsaus, peterselie, tijm, ui, wijnazijn, witte kool, zure room en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:

Wild Rabbit and Mushroom Stew - Stoof van wild konijn en paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroensap, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde kastanjeboleet, groene olijfpasta, kippenbouillon, olijfolie, parelui, rgoene olijven, topinamburpuree, trompets de mort, wild konijn, wortel en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
stoofgerecht / wild / paddenstoelen