sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in uw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Polenta

Ingrediënten:
knoflook, maïsgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemaakte gembersiroop

Ingrediënten:
gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Dark and Stormy

Ingrediënten:
donkere rum, limoensap, munt, speculaaskruidenbitter, spuitwater en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Geitenkaascrème, gecomprimeerde aardbeien en Siciliaans zandgebak met pistachenoten

Ingrediënten:
aardbei, geitenkaascrème en zandgebak met pistachenoten, siciliaans

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Snack of tussendoortje uit Sous vide:

Appelchips

Ingrediënten:
granny smith, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Verse Vietnamese loempia's met garnalen met dipsaus

Ingrediënten:
garnalen, koriander, limoenrasp, munt, perzische komkommer, rijstvellen, rijstvermicelli, slabladen, srirachasaus, thaise basilicum en vissaus

Keuken:
Vietnamees
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Misovinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Sorbet van komkommer met gecomprimeerde meloen, yoghurtcrème, cake met olijfolie en balsamicosaus

Ingrediënten:
balsamicosaus, eetbare bloemen, cake met olijfolie, citroenolie, koriander, meloen, sorbet van komkommer en yoghurtcrème

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Marokkaanse lamsgehaktballen

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamsgehakt, munt, olijfolie, oud broodkruim, rode chilivlokken, sjalot, tijm en volle yoghurt

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Ossenhaas met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rodewijnsaus en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Porto Ricaanse Pernil

Ingrediënten:
bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Hackbällchen mit Mozzarella - Gehaktballetjes met mozzarella (1 uur, 70 °C)

Ingrediënten:
boter, citroen, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, knoflook, mozzarella, peper, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Zachtgekookt kippenei met groene asperges, crème fraiche aux fines herbes en in boter gebakken croutons

Ingrediënten:
groene asperge, crème fraiche met fijne kruiden, croutons en ei

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Worteltaart met een glazuur van roomkaas, crunch van gesuikerde walnoten, rozijnencoulis, schijfjes wortel, kaneelroomijs en gelee de carottes en sa poudre

Ingrediënten:
kaneelijs, kervel, roomkaas, glazuur van, rozijnencoulis, walnoten, crunch van gesuikerde, wortel, gelei van met bijbehorend poeder, wortel en worteltaart

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Consommé van zacht fruit uit Napa Valley

Ingrediënten:
aardbeien, bosbes, bramen, frambozen, munt, sauvignon blanc en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

In sauvignon blanc gestoofde ananas met vlokjes witte chocolade, koriandercoulis en gelei van passievrucht

Ingrediënten:
ananas, chocolade, wit, vlokken, koriander, koriandercoulis en passievrucht, gelei van

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, geklaarde boter, ei, gelatine, pindakaas en room

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Knoflookconfit

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, tijm en zout

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Runderribben met donker bier

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, donkerbruine suiker, guinness, hoisinsaus, knoflook, laurierblad, runderbouillon en runderribbetjes

Keuken:
Iers
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Penicillin

Ingrediënten:
blended scotch whisky, citroensap, islay whiskey, stemgember en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Chili van liesstuk

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, jalapeñopepers, knoflook, koolzaadolie, koriander, lente-ui, monterey jack kaas, mosterdpoeder, pils, rode ui, runderezel, stroop, tomaten uit blik, worcestersaus en zure room

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Lamsrack met kruidenkorst

Ingrediënten:
dijonmosterd, fleur de sel, knoflook, lamsracks, olijfolie, panko, peterselie, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemakte tonicsiroop

Ingrediënten:
citroenzuurpoeder, gedroogde lavendel, grapefruitschil, kinaschors, siroop, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Vulling (voor kalkoen) die je niet vult

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, brood, ei, gele ui, kalkoenbouillon, kalkoenlever, kastanjes, knoflook, koolzaadolie, salie, tijm, varkenssaucijs, witte wijn en wortel

Soort:
sous-vide