sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in uw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Polenta

Ingrediënten:
knoflook, maïsgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemaakte gembersiroop

Ingrediënten:
gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Dark and Stormy

Ingrediënten:
donkere rum, limoensap, munt, speculaaskruidenbitter, spuitwater en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Big Easy does it

Ingrediënten:
citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Anglaise van banaan

Ingrediënten:
bananenwater, eidooier, gelatine, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Gembervla

Ingrediënten:
eidooier, gelatine, gember, gemberpoeder, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en rundvet

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Adobo met varkensribben

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, knoflook, kokosazijn, laurierblad, sojasaus, thaise chilipeper, varkensribben en vissaus

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Eend met mole rojo

Ingrediënten:
eendenbout, koolzaadolie, rode molesaus en sesamzaad

Keuken:
Mexicaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Schuim van witte balsamico

Ingrediënten:
witte balsamicoazijn, gelatine en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Carne asada met chimichurrisaus

Ingrediënten:
chimichurrisaus, gemalen komijn en vanglap

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

2

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Saltimbocca mit Pangasius (15 min bij 60°C)

Ingrediënten:
olijfolie, pangasiusfilet, parmaham, peper, polenta, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Pulled-Pork-Wraps (12 uur bij 77 °C)

Ingrediënten:
bbq-saus, grillkruiden, koolsla, raapzaadolie, tortilla's, varkensnek en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Kruidendeksel voor varkensvlees

Ingrediënten:
boter, dragom, eidooier, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Koolsla

Ingrediënten:
citroen, honing, mayonaise, peper, witte kool, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

1

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Saibling mit Orangenduft / Zalmforel met sinaasappelgeur (12 min 54°C)

Ingrediënten:
peper, raapolie, rozemarijn, selderijpuree, sinaasappel, vissaus, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

3

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Wolfsbarsch mit Püree / Zeebaars met puree (20 min, 58° C)

Ingrediënten:
bataat, bloemige aardappel, boter, gember, melk, nootmuskaat, peper, tijm, walnoten, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Selderijpuree (35 min 95°C)

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, citroensap, knolselderij, nootmuskaat en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Rosa gegarte Entenbrust / Aziatisch gegaarde eendenborst (1uur bij 55°C)

Ingrediënten:
barbarie-eendenborst, chutney, olijfolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Zander mit Blumenkohlreis / Snoekbaars met bloemkoolrijst (20 min, 56°C)

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, boter, cashewnoten, citroensap, snoekbaarsfilet, zout en zoute sojasaus

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Spargel mit Salzmandeln / Asperge met gezouten amandelen (6 min, 85° C)

Ingrediënten:
gerookt paprikapoeder, geroosterde zoute amandelen, groene asperges, honing, ingemaakte gegrilde paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, tomatenpassata, zout en zoute geroosterde amandelen

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide