sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in uw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Consommé van zacht fruit uit Napa Valley, sorbet van Chaput St Mauré du Manoir en schuim van witte balsamico

Ingrediënten:
bosaardbeien, boysenbes, munt, schuim van witte balsamico, sorbet van chaput st mauré du manoir en zacht fruit, consommé van

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer

Diner / hoofdgerecht uit Schonend Garen, 33 Rezepte für Salzteig, Papierhülle, Weckgläser, Dampfgarer:

Rehrücken im Sjalotten-Rotwein-Sud - Reerug met sjalotten-rode wijnjus

Ingrediënten:
wild

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

2

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Saltimbocca mit Pangasius (15 min bij 60°C)

Ingrediënten:
olijfolie, pangasiusfilet, parmaham, peper, polenta, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Pulled-Pork-Wraps (12 uur bij 77 °C)

Ingrediënten:
bbq-saus, grillkruiden, koolsla, raapzaadolie, tortilla's, varkensnek en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en tomatenmarmelade

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Polenta

Ingrediënten:
knoflook, maïsgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemaakte gembersiroop

Ingrediënten:
gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Dark and Stormy

Ingrediënten:
donkere rum, limoensap, munt, speculaaskruidenbitter, spuitwater en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Big Easy does it

Ingrediënten:
citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, chocolade, 64% cacao, eidooier, room en vanillestokje

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Brunch / bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Wafels bij gefrituurde kip

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Verse Vietnamese loempia's met garnalen met dipsaus

Ingrediënten:
garnalen, koriander, limoenrasp, munt, perzische komkommer, rijstvellen, rijstvermicelli, slabladen, srirachasaus, thaise basilicum en vissaus

Keuken:
Vietnamees
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Misovinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Consommé van zacht fruit uit Napa Valley

Ingrediënten:
aardbeien, bosbes, bramen, frambozen, munt, sauvignon blanc en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Nougatine en zandkoek met sesam, vergezeld van pruimen, Kaapse kruisbessen en sorbet van jasmijnrijst

Ingrediënten:
citruspoeder, dadelsiroop, halvah, kaapse kruisbes (physalis), pruimen, pruimenjam, sesamnougatine, sorbet van jasmijnrijst en zandkoek met sesamolie

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Zachtgekookt kippenei met groene asperges, crème fraiche aux fines herbes en in boter gebakken croutons

Ingrediënten:
groene asperge, crème fraiche met fijne kruiden, croutons en ei

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

In sauvignon blanc gestoofde ananas met vlokjes witte chocolade, koriandercoulis en gelei van passievrucht

Ingrediënten:
ananas, chocolade, wit, vlokken, koriander, koriandercoulis en passievrucht, gelei van

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Worteltaart met een glazuur van roomkaas, crunch van gesuikerde walnoten, rozijnencoulis, schijfjes wortel, kaneelroomijs en gelee de carottes en sa poudre

Ingrediënten:
kaneelijs, kervel, roomkaas, glazuur van, rozijnencoulis, walnoten, crunch van gesuikerde, wortel, gelei van met bijbehorend poeder, wortel en worteltaart

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Geitenkaascrème, gecomprimeerde aardbeien en Siciliaans zandgebak met pistachenoten

Ingrediënten:
aardbei, geitenkaascrème en zandgebak met pistachenoten, siciliaans

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Hackbällchen mit Mozzarella - Gehaktballetjes met mozzarella (1 uur, 70 °C)

Ingrediënten:
boter, citroen, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, knoflook, mozzarella, peper, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Warme appelcider met specerijen

Ingrediënten:
appelcider, calvados, donkerbruine suiker, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, sinaasappelschil en steranijs

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kwartel met Za'atar en couscoussalade

Ingrediënten:
couscoussalade, kwartel en zaatar

Keuken:
Turks
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Snack of tussendoortje uit Sous vide:

Appelchips

Ingrediënten:
granny smith, suiker en water

Soort:
sous-vide