sous-vide

sous-vide

Zoek naar sous-vide in uw eigen kookboeken

Sous Vide koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamsrack

Ingrediënten:
lamsrack, laurierblad, olijfolie, tapenade, verse rozemarijn en verse tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Cocotte van varkensvlees met bloedworstsaus

Ingrediënten:
bloedworst, kippenbouillon, varkensbuik en vlees

Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Polenta

Ingrediënten:
knoflook, maïsgriesmeel, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Dark and Stormy

Ingrediënten:
donkere rum, limoensap, munt, speculaaskruidenbitter, spuitwater en gemberstroop

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Zelfgemaakte gembersiroop

Ingrediënten:
gember, kristalsuiker, rietsuiker, siroop en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Big Easy does it

Ingrediënten:
citroenschil, hibiscusbitter met roze peperkorrels, rye whiskey, venkelgroen en venkellikeur

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Hackbällchen mit Mozzarella - Gehaktballetjes met mozzarella (1 uur, 70 °C)

Ingrediënten:
boter, citroen, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, knoflook, mozzarella, peper, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Verse Vietnamese loempia's met garnalen met dipsaus

Ingrediënten:
garnalen, koriander, limoenrasp, munt, perzische komkommer, rijstvellen, rijstvermicelli, slabladen, srirachasaus, thaise basilicum en vissaus

Keuken:
Vietnamees
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Misovinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, gember, honing, koolzaadolie, sesamolie, vinaigrette en witte miso

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, chocolade, 64% cacao, eidooier, room en vanillestokje

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Brunch / bijgerecht uit Sous-vide thuis:

Wafels bij gefrituurde kip

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, karnemelk, lichtbruine suiker en natriumbicarbonaat

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Ossenhaas met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, ossenhaas, rodewijnsaus en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Lemon curd van meyer-citroenen

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, meyer-citroenrasp, meyer-citroensap, suiker en zout

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Marokkaanse lamsgehaktballen

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamsgehakt, munt, olijfolie, oud broodkruim, rode chilivlokken, sjalot, tijm en volle yoghurt

Keuken:
Marokkaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Porto Ricaanse Pernil

Ingrediënten:
bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Varkenshaas met koffie, wilde rijst en rodekoolsla

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, dille, dillezaad, gedroogde kersen, gemalen kaneel, gemalen komijn, karwijzaad, koffie, koolzaadolie, lichtbruine suiker, olijfolie, paprikapoeder, rode kool, sjalot, varkenshaas en wilde rijst

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Varkenskarbonade met zomerse succotash

Ingrediënten:
basilicum, diepvriesmaiskorrels, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, koriander, limoensap, padrónpeper, peterselie, rode paprika, rode ui, snijbonen en varkenskabonades

Keuken:
Amerikaans
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Perfecte sous-vide steak

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, ribeye en tijm

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Sorbet van komkommer met gecomprimeerde meloen, yoghurtcrème, cake met olijfolie en balsamicosaus

Ingrediënten:
balsamicosaus, eetbare bloemen, cake met olijfolie, citroenolie, koriander, meloen, sorbet van komkommer en yoghurtcrème

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Drinken / cocktails uit Sous-vide thuis:

Warme appelcider met specerijen

Ingrediënten:
appelcider, calvados, donkerbruine suiker, kaneelstokje, kruidnagels, muskaatnoot, sinaasappelschil en steranijs

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Snack of tussendoortje uit Sous vide:

Appelchips

Ingrediënten:
granny smith, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Geitenkaascrème, gecomprimeerde aardbeien en Siciliaans zandgebak met pistachenoten

Ingrediënten:
aardbei, geitenkaascrème en zandgebak met pistachenoten, siciliaans

Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kwartel met Za'atar en couscoussalade

Ingrediënten:
couscoussalade, kwartel en zaatar

Keuken:
Turks
Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Madagascar vanillecake met roomijs van morellen, coulis van ltaliaanse pistaches, gewelde kersen, kersenschuim en kersenjam

Ingrediënten:
kersengelei, kers, kersenjam, kersenschuim, madagascar vanillecake, pistache, pistaches-coulis en roomijs van morellen

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / voorgerecht uit Sous vide:

Gecomprimeerde watermeloen en Hayden mango-"eidooier"

Ingrediënten:
hayden mango-"eidooier", limoen en watermeloen, gecomprimeerde

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, geklaarde boter, ei, gelatine, pindakaas en room

Soort:
sous-vide