vinaigrette

Zoek naar vinaigrette in uw eigen kookboeken

Vinaigrette koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Frambozenvinaigrette

Ingrediënten:
frambozenazijn, kaviaar, maïsolie, peper, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Vinaigrette

Ingrediënten:
olijfolie, peper, sherry-azijn, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Hazelnootvinaigrette

Ingrediënten:
aceto balsamico, hazelnootolie, kalfsjus, peper, suiker, walnootolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Spek-Rozemarijn-vinaigrette met salie

Ingrediënten:
boter, groentefond, licht gerookt buikspek, olijfolie, rozemarijn, salie en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Vinaigrette voor carpaccio met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
arachideolie, honing, korianderstelen, limoensap, peper, rode chilipeper, rode ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Pijnappelpittenvinaigrette

Ingrediënten:
groentebouillon, kervel, limoensap, mierikswortelmosterd, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, pijnboompittenolie, rundvleesbouillon, walnootolie, witte balsamicoazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Groente-truffelvinaigrette

Ingrediënten:
bleekselderij, druivenpitolie, fleur de sel, lente-ui, olijfolie, oude balsamicoazijn, truffeljus, truffelschillen, walnootolie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Koriandervinaigrette

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fleur de sel, gembersiroop, koriander, limoensap, rijstazijn, sesamolie, sojaolie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Ahorn-Limetten-Vinaigrette / Esdoorn-limoenvinaigrette

Ingrediënten:
citroenmelisse, citroensap, esdoornsiroop, fleur de sel, limoensap, mosselfond, olijfolie, visfond en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, armagnac, blanke wijnazijn, dijonmosterd, eiwit, tomatenketchup, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Eiervinagrette

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, hard gekookte eieren, knoflook, olijfolie, peper, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Mierikswortelvinaigrette

Ingrediënten:
bruisend mineraalwater, chinese bieslook, citroensap, creme double, lichte tahin, mierikswortel, sjalot en waterkers

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Notelolievinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, madeira, muskaatdruiven, olijfolie, peper, suiker, walnootolie, walnoten, zonnebloemolie, zout, zwarte truffel en zwarte walnoot

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Tomatenvinaigrette voor bij groentesalade

Ingrediënten:
bieslook, boter, chilipeper, knoflook, olijfolie, peper, rode wijnazijn, sjalot, tijm, tomatenblokjes, vleestomaten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Balsamicovinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Vinaigrette

Ingrediënten:
honing, limoenrasp, limoensap en sesamolie

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Basisvinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, peper, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, peper, scherpe mosterd, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Limoenvinaigrette

Ingrediënten:
knoflook, limoensap, olijfolie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Honing-mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, honing, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gebruindebotervinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kumquatvinaigrette

Ingrediënten:
citrusrasp, citrussap, extra vergine olijfolie, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vinaigrette met rodewijnazijn

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citroen-ansjovisvinaigrette

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Citroenvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette