vinaigrette

Zoek naar vinaigrette in uw eigen kookboeken

Vinaigrette koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Frambozenvinaigrette

Ingrediënten:
frambozenazijn, kaviaar, maïsolie, peper, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Vinaigrette

Ingrediënten:
olijfolie, peper, sherry-azijn, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Vinaigrette

Ingrediënten:
honing, limoenrasp, limoensap en sesamolie

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Basisvinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, peper, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, peper, scherpe mosterd, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Vinaigrette

Ingrediënten:
azijn, olijfolie, peper en zout

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gebruindebotervinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Honing-mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, honing, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomatenvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, rodewijnazijn, sjalot, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Rijstazijnvinaigrette

Ingrediënten:
knoflook, neutrale olie, sushirijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Ingemaakte-citroenvinaigrette

Ingrediënten:
bruine suiker, dadelsiroop, honing, ingemaakte citroen, knoflook, komijnpoeder, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, wittewijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, armagnac, blanke wijnazijn, dijonmosterd, eiwit, tomatenketchup, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Olijfvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, dille, gereduceerd kookvocht van oktopus, griekse olijfolie, koriander, olijven en postelein

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Asiatische Vinaigrette / Aziatische vinaigrette

Ingrediënten:
gember, lichte sojasaus, limoensap, oestersaus, sherryazijn, sjalot en zonnebloemolie

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Parmazaanse vinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rodewijnazijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Gravlax vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroen, dijonmosterd, dille, limoen, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Noors
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Vinaigrette voor linzensalade met kwartel

Ingrediënten:
azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, walnootolie, zout en zwarte peper

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Vinaigrette voor linzensalade met gekookt vlees

Ingrediënten:
azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, slagroom, walnootolie, zout en zwarte peper

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Vinaigrette voor linzensalade met kookworst

Ingrediënten:
azijn, knoflook, mosterd, olijfolie, sherry, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
vinaigrette
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Melfor-vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, bieslook, peper, sel de guérande, sjalot, tomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Kruiden-vinaigrette

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, kervel, knoflook, oregano, peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Vinaigrette

Ingrediënten:
bonenkruid, doorregen spek, druivenpitolie, knoflook, peper, rode wijnazijn, sjalot, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Kruidenvinaigrette

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, dragon, gedroogde kruiden, mosterd, mosterdpoeder, olie, olijfolie, peper, peterselie, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce ravigote - Vinaigrette met kruiden, kappertjes en ui

Ingrediënten:
bieslook, dragon, kappertjes, kervel, lente-ui, peper, peterselie, sjalot, vinaigrette en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Spek-Rozemarijn-vinaigrette met salie

Ingrediënten:
boter, groentefond, licht gerookt buikspek, olijfolie, rozemarijn, salie en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Groente-truffelvinaigrette

Ingrediënten:
bleekselderij, druivenpitolie, fleur de sel, lente-ui, olijfolie, oude balsamicoazijn, truffeljus, truffelschillen, walnootolie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette