Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijssuiker, appel, bakpoeder, boter, bourbonvanille, bramen, ciderazijn, citroenschil, clotted cream, crème fraîche, dessertwijn, druivensuiker, eidooier, eiwit, gedroogde abrikozen, gehakt, havermout, suiker, volle melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De wilde kalender:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Ontbijt uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: