Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Meen molee - Kabeljauw-curry met kokosmelk
- Ingrediënten:
- boter, chilipeper, citroensap, gember, ghee, kabeljauwmoten, kokosmelk, kurkuma, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, chilipeper, citroenblaadjes, garam masala, gember, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, komijnpoeder, koriander, kurkuma, laoswortel, limoensap, olijfolie, peper, petehbonen, salamblaadjes, tamarinde, tijgergarnalen, ui |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / voorgerecht uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier: