13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ahornsiroopbasilicumcannellinibonencitroensapdragondruivenpitoliegemberHimalayazoutjapanse mosterdslaknoflookmaïsoliemesclunmuntolijfoliepeperpeterselierijstwijnazijnrode uisjalotslatatsoitijmwitte balsamicoazijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Salade met zoete aardappel, cantharellen, kool en koriandermayonaise

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloemkool, boekweitkorrels, cannellinibonen, cantharel, citroenrasp, dijonmosterd, sla, grapefruitsap, Himalayazout, limoensap, oesterzwam, plantaardige olie, sojamelk, spruitjes, sugarsnaps, tamari, verse koriander, verse mierikswortel, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel, zoutvlokken en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:

Gemengde salade en olijven

Ingrediënten:
citroensap, cottage cheese, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, gedroogde oregano, groene paprika, knoflook, komkommer, munt, peterselie, rode ui, rodewijnazijn, rucola, sla, tijm, tomaat, witte kool, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veggie in 30 minuten:

Farrosalade met geroosterde broccoli en burra ta

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, bulgur, burrata, chilivlokken, farro, gerookte amandelen, kerstomaat, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, honing, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse bonensla met sla

Ingrediënten:
citroensap, favabonen, friséesla, gigantebonen, japanse mosterdsla, knoflook, mesclun, munt, olijfolie, rode ui, romainesla, rucola, sjalot, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla met sla

Ingrediënten:
adzukibonen, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, friséesla, japanse mosterdsla, maïsolie, mesclun, nori, rijstwijnazijn, rode ui, romainesla, rucola, sjalot, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese bonensla met sla

Ingrediënten:
chinese zwarte azijn, citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, friséesla, gember, japanse mosterdsla, knoflook, lente-ui, maïsolie, mesclun, mungbonen, rijstwijnazijn, romainesla, rucola, sjalot, sojabonen, sojasaus, tatsoi en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bonensla met sla

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, friséesla, gember, japanse mosterdsla, kikkererwten, kokosmelk, koriander, mesclun, rijstwijnazijn, romainesla, rucola, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met sla

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, friséesla, japanse mosterdsla, knoflook, mesclun, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, romainesla, rozemarijn, rucola, sjalot, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse bonensla met sla

Ingrediënten:
citroensap, dragon, flageoletbonen, friséesla, japanse mosterdsla, mesclun, olijfolie, puy-linzen, romainesla, rucola, sherry-azijn, sjalot, tatsoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:

Auberginesalat / Auberginesalade

Ingrediënten:
ahornsiroop, aubergine, citroensap, groene bonen, groente, guarpitmeel, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie, pijnappelpitten, rode paprika, sinaasappelsap, sjalot, tijm, tomaten, witte balsamicoazijn en zout

Soort:
salade / vegan