Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, azijn, boter, bouillon, ei, gehakt, knoflook, korianderpoeder, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe: