41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelboterchampignoncitroencitroensapcrème fraîcheeieidooiergekookte hamknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliericottarundergehaktsjalotslagroomtomatenpureeuiwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderhaas in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, eierdooier, olijfolie, peper, reuzel, runderhaas, truffel uit blik, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Quiche lorraine

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, ei, gerookte pancetta, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Aspergequiche - quiche agli asparagi

Ingrediënten:
asperge, bladerdeeg, bloem, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensvlees in bladerdeeg - filetto farcito in crosta

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroenrasp, citroensap, ei, kadetjes, olijfolie, peper, ui, varkensfilet, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsgehakt in bladerdeeg - sgonfiotti di carne

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, chilipeper, ei, frituurolie, groene olijven, kalfsgehakt, knoflook, peper, sultana's, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / kalfsvlees / quiche / pastei
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
beschuitkruim, bloem, ei, ketjap manis, melk, nasikruiden, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, sambal en selderijblad

Keuken:
Nederlands
Soort:
quiche / rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pithiviers met paddestoelen en dragon

Ingrediënten:
bloem, boter, buna-shimejipaddestoelen, crème fraîche, dragon, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, ouzo, peterselie, roomboterbladerdeeg, shiitakes, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Corsicaanse taart met courgettebloemen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, brocciu, citroen, courgettebloemen, ei, feta, knoflook, munt, olijfolie, pecorino, peterselie, pijnboompitten, rode ui, roomboterbladerdeeg, salie, snijbietbladeren, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Tomaten-amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, broodkruimels, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, roomboterbladerdeeg, tijm, tomaat, zonnebloemolie, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Empanada met verse kaas en champignons

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, citroensap, eieren, margarine, verse kaas, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Snelle Doperwten Mozzarellataart Met Citroen

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, doperwten, mozzarella, citroen, ricotta, scharrelei, knoflook, verse munt, versgemalen zwarte peper, waterkers en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Broccolitaart - torta ai broccoletti

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladerdeeg, bloem, boter, broccoli, eierdooier, milde fontina, nootmuskaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Shii-take taartjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bosui, boter, cayennepeper, ei, medium dry sherry, shii-take, sojasaus en verse roomkaas met kruiden

Keuken:
Europees
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Venkeltaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, eidooier, melk, peper, taleggio, venkelknol en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kippenpastei - chicken pie

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, ei, eierdooier, gerookte pancetta, ui, uitgebeende kip, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Brunch uit Home made zomer:

Groene aspergetaart

Ingrediënten:
achterham, bladerdeeg, bloem, boter, citroen, dragon, ei, groene asperge, gruyère, peper, slagroom en zout

Soort:
quiche
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Lunch uit Oma's receptenboek:

Open ragoutbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, ei, kalfsvlees, melk, paneermeel, witte peper en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...