Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bot, boter, bouillon, cayennepeper, citroensap, courgette, ei, gehakt, gemberpoeder, kerriepoeder, kikkererwten, knoflook, kurkuma, lamsvlees, olie, olijfolie, peper, rundvlees, tomatenpuree, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier: