Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bagna cauda
- Ingrediënten:
- ansjovis in blik, boter, brood, garnaal, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, asperge, azijn, bakolie, biet, bleekselderij, bloemkool, bouillon, brood, ciabatta, citroen, citroenboter, citroenzuur, dille, eidooier, groente, groentebouillon, knoflook, olijfolie, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: