Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Chinese honngkip
- Ingrediënten:
- bloem, bosui, citroensap, gemberwortel, kipfilet, maïzena, sojasaus, vloeibare honing, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, agar-agar, ahornsiroop, amandelmelk, anijs, baking soda, boter, ei, frituurolie, grof zeezout, kipfilet, knoflook, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode chilipeper, sojasaus, suiker, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier: