Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Witte wijnsaus bij vis
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, maïzena, room, visfond en zout
- Keuken:
- Duits
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, belegen goudse kaas, bieslook, bleekselderij, boter, champagne, champignon, citroen, citroengras, citroenolijfolie, crème fraîche, diepvriesspinazie, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, nootmuskaat, peper, room, sjalot, suiker, visfond, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: