Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Rijst met aardappels - riso e patate
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, rauwe ham, risottorijst, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon / rijst
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bechamelsaus, biet, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, citroen, cognac, ei, gedroogde bonen, gekookte ham, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kool, laurier, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tijm, ui, vleesbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: