14 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: andijvieartisjokbaconbechamelsausbleekselderijbloembouilloncourgettecourgettebloemendroge witte wijneikippenleverknoflookmortadellanootmuskaatolijfolieoreganopancettapeperrisottorijstrunderbouillonrundergehakttijmuiwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tortellini met vlees- en kaasvulling

Ingrediënten:
bolognesesaus, boter, eidooier, geel pastadeeg, kipfilet, mortadella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, roomsaus met boter, tomatensaus met room, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met een restant gestoofd vlees

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gestoofd vlees, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Courgettebloemensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, courgettebloemen, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Andijviesoep - zuppa di cicoria

Ingrediënten:
andijvie, boerenbrood, boter, ei, parmezaanse kaas, peper, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / barbecue/grill / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Soep uit Bologna

Ingrediënten:
boter, durum tarwemeel, ei, kaaskorst van parmezaanse kaas, mortadella, nootmuskaat, runderbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni met artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, cannelloni, citroensap, ei, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas en runderbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rijst met doperwten - risi e bisi

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doperwten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, koksroom, lasagne verde, mozzarella, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, slagroom, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Tagliatelle met ragù

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenlever, melk, nootmuskaat, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, rundergehakt, tagliatelle, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles