Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Mousse van gerookte vis
- Ingrediënten:
- bloem, gelatine, gerookte forel, gerookte zalm, melk, room, sla, spruitgroente, vetstof en visbouillon
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boekweitmeel, boter, citroensap, ei, fijn zout, gelatine, gerookte forel, gist, halfvolle melk, jonge spinazie, kabeljauw, kervel, knoflook, knolselderij, palingfilet, peper, prei, room, sjalot, visbouillon |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen: