Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, azijn, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, dille, dragon, ei, haring, knoflook, laurier, mayonaise, melk, olijfolie, peper, rode ui, room, slagroom, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: