Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Kabeljauw met pancetta en kaas
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, sjalot, veldsla en witbrood
- Soort:
- vis / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, basilicum, bieslook, bindsla, boter, brood, cayennepeper, citroen, citroensap, citroenschil, cognac, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, giorgios vinaigrette, grof zeezout, grove mosterd, kabeljauwfilet, kippenfond, olijfolie, peper, peterselie, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: