Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Gefrituurde ansjovis - acciughe fritte
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, citroen, frituurolie, melk, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- frituur / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, ansjovisfilet op zout, appel, artisjok, baarsfilet, bloemkool, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eiwit, melk, olijfolie, paneermeel, pijnboompitten, ui, zite, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie: