10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisfiletansjovisfilet op olieappelartisjokbaconbasilicumbloembloemkoolbutifarrachampignoncitroensapeifijn zeezoutgedroogde gistknoflookmozzarellaolijfoliepijnboompittentarwemeeltomaatui
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

coca met ui en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, chilivlokken, gedroogde gist, melk, olijfolie, patentbloem, pijnboompitten, rozijnen, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Labneh met ansjovis, rode chilipeper en komkommer

Ingrediënten:
ansjovisfilet, fijn zeezout, gedroogde gist, griekse yoghurt, harde tarwebloem, komkommer, labneh, olijfolie, rode chilipeper, verse munt, roomkaas, water, zout en zwart uienzaad

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Ui-ansjovispizza - pissaladière

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, gist, griesmeelbloem, knoflook, niçoise olijven, olijfolie, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pizza / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Pizza met drie soorten tomaten

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, instantgist, kerstomaat, kristalsuiker, water, mozzarella, olijfolie, passata, zout, tomaten, basilicum en witbroodmeel

Soort:
pizza
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Catalaanse pizza's - cocas

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bacon, bloem, butifarra, champignon, droge gist, groene paprika, knoflook, maïsgriesmeel, olijfolie, peper, pijnboompitten, polenta, rode paprika, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pizza / vis