Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Kabeljauw met pancetta en kaas
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, sjalot, veldsla en witbrood
- Soort:
- vis / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet op olie, ansjovis op zout, arbequina olijfolie, basis risotto, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boerenbrood, bouillon, burrata, ciabatta, citroen, citroenschil, eidooier, knoflook, melk, pancetta, peper, sjalot, tomaat, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie: