Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, appel, arbequina olijfolie, augurk, baars, bloem, brood, brooddeeg, cabernet sauvignon-azijn, citroen, citroensap, cognac, crème fraîche, ei, foelie, gist, griekse pasta, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: