Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Tompoes van boekweitflensjes en zalm met dille
- Ingrediënten:
- boekweitflensjes, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, peper en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, basilicum, bieslook, boekweitflensjes, boter, cayennepeper, chilipeper, dijonmosterd, dragon, ei, gelatine, gerookte meerval, gerookte zalm, kerrie, kippenbouillon, komkommer, kristalsuiker, maatjesharingfilet, mierikswortel, mosterd, olie, peper, peterselie, slagroom, visbouillon, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: