Recept uit Mijn Franse keuken:
Chaussons au jambon et légumes | Bladerdeeg met ham en groenten
- Ingrediënten:
- aardappel, bechamelsaus, bladerdeeg, comté, ei, ham, lente-ui, melk en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bechamelsaus, bloem, boter, bouillon, brood, caciocavallo, comté, eekhoorntjesbrood, eiwit, gedroogde bonen, gekookte ham, gerookt spek, gorgonzola, kalfsschenkel, kaneel, kastanjechampignons, kippenborst, knoflook, kruidnagel, olijfolie, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Miss Fromage: