Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Visfond
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, graten van witvis, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, prei, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, kruidnagel, olie, olijfolie, prei, selderij, tijm, tomaat, ui, witte wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: