Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsbout met peterselie in deeg
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | artisjok, berberisbessen, bladselderij, bospeen, boter, bouquet garni, bruine linzen, citroensap, cognac, knoflook, lamsvlees, laurierblad, olijfolie, peper, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa: