Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Brochetas de cordero - Lamsspiesen
- Ingrediënten:
- gemalen komijnzaad, gember, knoflook, lamsbout, olijfolie, peterselie, rode ui, rozemarijn, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | brood, curry, gember, groente, kaneel, kaneelstokje, kikkererwten, knoflook, koriander, kruiden, lamsvlees, laurier, olijfolie, paprika, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: