Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsbout met peterselie in deeg
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bladpeterselie, boter, citroensap, ei, gedroogde kikkererwten, gemalen kaneel, gemberpoeder, knoflook, kruidnagel, lamsgehakt, laurierblad, melk, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, yoghurt, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: