Recept uit La Mère Brazier:
Boeuf Bourguignon
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, champignons, knoflook, peterselie, reuzel, rode wijn, runderklapstuk, tomatenpuree, vet spek en zilverui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, beurre manié, bieslook, bladpeterselie, boter, bouquet garni, bruine kalfsfond, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, kalfsstoofvlees, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, runderbouillon, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Istanbul:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Melk & dadels: