71 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikerdunne kokosmelkeiketjap benteng asinketjap benteng manisknoflookknoflookpoederkomkommerlaosoliepindakaasrode spaanse pepersambal oeleksambal trassitaugétomaatuiwitte basterdsuikerzoete indonesische sojasauszonnebloemoliezoute indonesische sojasaus
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige citrus-misodipsaus

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, honing, limoensap, mandarijnsap, mirin, misopasta, rijstazijn, sake, sinaasappelsap, suiker, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Citrus-rijstsalade

Ingrediënten:
amandelen, bloedsinaasappelsap, citroensap, citruszest, grapefruitsap, honing, limoensap, mandarijnsap, munt, pecannoten, rijst, sinaasappelsap, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Bloemkoolsalade - lalab boenga kol

Ingrediënten:
bloemkool, citroensap, ketjap benteng manis, limoensap, sambal trassi, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekookte visjes - pallu mara

Ingrediënten:
citroensap, daoen salam, koenjit, kurkuma, limoensap, rode spaanse peper, verse ansjovis, verse sardientjes, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Tofoedressing

Ingrediënten:
bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, dashi, lichte sojasaus, limoensap, mirin, thaise pepers, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Koolsalade - lalab koebis

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, sambal oelek, witte basterdsuiker, witte kool, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Ananassalade - lalab nenas moeda

Ingrediënten:
ananas, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, limoensap, rode paprika, sambal oelek, slablad, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kippeboutjes in mangosaus - ajam berkoeah mango

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, drumsticks, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflookpoeder, laos, limoensap, mango, sambal oelek, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Spinaziesalade - lalab bajam

Ingrediënten:
citroensap, knoflookpoeder, limoensap, sambal oelek, spinazie, tomaat, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met sinaasappel - kelintji berkoeah djeroek manis

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, jong konijn, ketjap benteng manis, limoensap, maïzena, sambal oelek, sinaasappel, tam konijn, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met mangosaus - kelintji berkoeah mango

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, jong konijn, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, mango, sambal oelek, tam konijn, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis met bananen - pilitode

Ingrediënten:
arachideolie, banaan, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, kerrie djawa, koenjit, komkommer, kurkuma, laos, limoensap, makreelfilets, rode spaanse peper, sambal oelek en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis in een pakje I - pepesan ikan I

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bananenblad, bruine suiker, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, makreel, sambal oelek, verse haring, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groenten en vruchten met pindasaus - lotek

Ingrediënten:
ananas, bruine basmatirijst, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, haricots verts, limoensap, pindakaas, pompoen, sambal trassi, sperziebonen, spinazie, taugé en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
fruit / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / basisrecept uit Indonesie:

Standaarddressing lalab gerechten

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflookpoeder, limoensap, olie, sambal oelek, verse koriander en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tam konijn met ramboetans en kerrie djawa- saus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, goela djawa, jong konijn, kerrie djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, ramboetan, sambal oelek, tam konijn, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met ananas 1 - udang nanas 1

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, garnalen, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, rode paprika, sambal oelek, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...