Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, gember, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bloem, bot, chilipeper, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, groene paprika, honing, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, maïzena, olie, peper, rijstazijn, sake, sesamolie, suiker, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Keukenlab:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Smaak van china:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Es' Factory:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Food en So Much More: