Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stoofpot van vis
- Ingrediënten:
- aromaten, boter, groente, kruiden, visconsommé en vismoten
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, dragon, eidooier, groente, ham, kalfsfond, knoflook, olijfolie, peper, prei, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: