6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelamandelarboriorijstavocadobladpeterseliebleekselderijborlottibonenbotercourgettedillefruitgemalen zwarte pepergrana padanogroentebouillonknoflookolijfoliepepertomaatuiwaterwitte wijnwortel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Rijst met varkenslong

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kaneel, kruiden, parmezaanse kaas, peper, rijst, tomatenpuree, ui, varkenslong, vet spek, water, witte wijn en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, lardo, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, salie, savooiekool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, boter, dille, groentebouillon, kervel, marjolein, munt, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, rondkorrelige rijst, saffraan, water, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse borlottibonen, verse salieblaadjes, vetspek, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Tomatenrisotto met basilicumolie

Ingrediënten:
basilicum, boter, fruit, gemalen zwarte peper, groentebouillon, kaas, olijfolie, tomaat, grana padano, peper, rijst, risotto, sjalot, sjalotten, tomaat, tomaten, water, wijn, witte wijn, zout en zwarte peper