Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, bouquet garni, champignon, citroen, citroensap, crème fraîche, curry, eidooier, eiwit, gember, groentebouillon, kalfsvlees, knoflook, laurierblad, olijfolie, paneermeel, pasta, peper, peterselie, preiwit, slagroom, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: