Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Aspergesoep a la Comtesse
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, suiker, volle melk, witte asperge en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aromat, basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, crème fraîche, gehakt, groente, italiaanse kruiden, kaas, knoflook, melk, mozzarella, olijfolie, peper, poedersuiker, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: