8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterbouillonbroodeendgedroogde rozemarijngehaktgnocchikaneelknoflooklaurierbladolijfolierode wijntijmuiwilde eendwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Wildragù met pappardelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, haas, hertenbout, knolraap, konijn, laurier, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met een vulling van eend

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cognac, eend, ei, ham, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie en sinaasappelschil

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:

Rundersukade met zacht gegaarde risotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gevogeltebouillon, kalfsbouillon, knoflook, korianderkorrel, kruidnagel, laurierblad, mosterdkers, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, sjalot, tijm, winterpeen en zuurdesembrood

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al kippenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, eekhoorntjesbrood, eend, extra vierge-olijfolie, jeneverbes, kaaskorst van parmezaanse kaas, kalkoen, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, rozemarijn, runderbouillon, tagliatelle, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Italiaanse Kippensoep Met Palmkool En Bonen

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, gerookt spek, laurierblaadjes, kippenbouillon, olijfolie, palmkool, parmezaanse kaas, reuzenbonen, rozemarijn, knoflook, venkelknol, witte ui, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Gnocchi met wilde eend ragu recept

Ingrediënten:
laurier, gedroogde rozemarijn, gehakt, parmezaanse kaas, gnocchi, kaneel, kippenbouillon, peper en zout, rode wijn, olijfolie, knoflook, tomatenblokjes, uien en wilde eend

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Gnocchi met wilde eend ragu recept

Ingrediënten:
laurier, gedroogde rozemarijn, gehakt, parmezaanse kaas, gnocchi, kaneel, kippenbouillon, peper en zout, rode wijn, olijfolie, knoflook, tomatenblokjes, uien en wilde eend