Recept uit Vis en schaaldieren:
Rog met citroen-gemberboter
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, gemberwortel, gezouten boter, laurierblad, peper, prei, rogvleugels, tijm en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, citroensap, crème fraîche, doorregen schouderlap, eidooier, emmentaler, gedroogde witte bonen, gevogeltefond, gort, groentefond, knoflook, knolselderij, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, water, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: