Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | asperge, azijn, balsamicoazijn, bieslook, bloem, boter, bouquet garni, brood, cayennepeper, citroen, citroensap, cognac fine champagne, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, selderij, sjalot, tijm, ui, venkel, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Koken voor elke dag: