5 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijcocktailgarnalendroge witte wijnknoflookkorianderzaadlaurierbladolijfoliepeperpreirisottorijstrode paprikasaffraanvenkelzaadvisvruchtensapwaterwitte peperkorrelszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Paella met kabeljauw

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroenen, cocktailgarnalen, droge witte wijn, drumsticks, kabeljauw, korianderzaad, laurierblaadjes, mosselen, olijfolie, prei, risottorijst, rode paprika, saffraan, vruchtensap, bleekselderij, knoflook, tomaten, tuinerwten, ui, uien, venkelzaad, winterwortel en witte peperkorrels

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Paella met kabeljauw recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroenen, cocktailgarnalen, droge witte wijn, drumsticks, kabeljauw, korianderzaad, laurierblaadjes, mosselen, olijfolie, prei, risottorijst, rode paprika, saffraan, vruchtensap, bleekselderij, knoflook, tomaten, tuinerwten, ui, uien, venkelzaad, winterwortel en witte peperkorrels

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Heilbot met garnalen-affraanrijst

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Normandische vistaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, champignons, citroen, citroensap, dille, droge witte wijn, eierdooier, eieren, jeneverbessen, kabeljauw, kervel, kruidnagels, laurierblad, paneermeel, peper, peterselie, schelvis, ui, water, witte peper en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven