8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroeneifijn zeezoutfleur de selgistingewandeninktvisinktknoflookkorianderlimoenmosterdnatuurazijnolierode chilipeperrode uitaugé
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Tempura van sardines recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aubergines, cayennepeper, citroen, currypoeder, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, fleur de sel, bloem, ingewanden, inktvisinkt, kappertjes, knoflook, lauwwarm water, limoen, natuurazijn, olie, olijfolie, rodewijnazijn, vruchtensap, suiker, gist, verse sardines, versgemalen zwarte peper, zeezout, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Tempura van sardines

Ingrediënten:
aubergines, cayennepeper, citroen, currypoeder, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, fleur de sel, bloem, ingewanden, inktvisinkt, kappertjes, knoflook, lauwwarm water, limoen, natuurazijn, olie, olijfolie, rodewijnazijn, vruchtensap, suiker, gist, verse sardines, versgemalen zwarte peper, zeezout, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Hete eieren

Ingrediënten:
citroensap, ei, gember, knoflook, olie, rode peper, rode ui, santen, sereh, suiker en trassi

Soort:
vis
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

TACO’S

Ingrediënten:
aardbeien, avocado, bosbessen, boter, citroensap, eidooier, eieren, maïzena, frambozen, koriander, limoen, maïsmeel, mango, mayonaise, olie, pannenkoeken, rode bessen, rode chilipeper, rode ui, suiker, zout, water en zomerfruit

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gado Gado - Groentesalade met pindasaus

Ingrediënten:
aardappel, asem, bruine suiker, chilipeper, citroensap, ei, gefruite uitjes, komkommer, kool, olie, pindakaas, sambal, spinazie, tahoe, taugé, trassi, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Maleisisch
Soort:
salade / vegetarisch