Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Fettuccine met witte truffel
- Ingrediënten:
- basilicum, ei, eidooier, parmezaanse kaas, rode chilipeper, room, tarwebloem t45, truffelolie en witte truffel
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, bourgondische truffel, ei, kaneel, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, knolselderij, marsala, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, piment d'espelette, ricotta, room, sjalot, spinazie, water, witte truffel, zout, zwarte truffel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De truffel:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: