Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Bagna caôda
- Ingrediënten:
- ansjovis, bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, groente, knoflook, olijfolie, peper, venkel en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, ansjovis, azijn, bleekselderij, bloemkool, boter, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, groente, ham, kalfsfond, kalfsvlees, kervel, kruiden, laurier, prei, ricotta, tomaat, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept van Beproefd:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: