Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Tartiflette; aardappels met spek en kaas
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, gerookt ontbijtspek, kaas, room, uien, vastkokende aardappelen en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelsap, basilicum, bleekselderij, bouillon, citroen, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, groente, kippenfond, knoflook, olijfolie, oregano, paddestoel, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: