Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, citroensap, courgette, ei, groente, koolraap, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, pompoen, rode wijn, rozemarijn, rundvlees, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: