Recept uit Keukendagboek 2:
Worstjes en aardappels met gebakken ei
- Ingrediënten:
- asperges, bladerdeeg, bloemen, boter, bouillon, deeg, dille, eieren, boter, kip, water, olie, parmezaanse kaas, room, tarwekorrels, vet en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, deeg, dille, droge witte wijn, groentebouillon, grote groene olijven, kaneel, mozzarella, olijfolie, peper, risottorijst, tomatenpuree, ui, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen: