103 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbladpeterseliebleekselderijboterbouillondroge witte wijngedroogd eekhoorntjesbroodknoflookmascarponeolijfolieoreganopeperpeterselierijstrisottorijstrondkorrelrijstsaffraansjalottijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Hartige risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, cayennepeper, Groentebouilonblokje, kerrie, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, runderbouillonblokje, spinazieblaadjes, tuinkruidenbouillonblokje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas en carpaccio

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bresaola, carpaccio, kruidenbouillonblokje, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
asperges, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Goudsbloemrisotto

Ingrediënten:
boter, champignons, goudsbloemblaadjes, groentebouillon, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Venkelrisotto

Ingrediënten:
boter, ciderazijn, groentebouillon, kervel, langoustines, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot, tuinzuring, venkel, witte wijn en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Recept uit The Naked Chef is terug:

Terugkeer van de risotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge martini, droge witte vermout, droge witte wijn, knoflook, maldon zeezout, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, selderij, sjalot en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Risotto met babyworteltjes en tuinbonen

Ingrediënten:
babytuinbonen, babywortels, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, groentebouillon, harde geitenkaas, koolzaadolie, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:

Citroenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, groentebouillon, maldonzout, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, sjalot, slagroom, rozemarijn en witte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met rozemarijn en borlottibonen

Ingrediënten:
borlottibonen, bouillon, droge witte wijn, knoflook, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met jeruzalemartisjokken

Ingrediënten:
aardpeer, boter, fruitige witte wijn, groentebouillon, jeruzalemartisjokken, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met gegrilde paprika

Ingrediënten:
boter, gele paprika, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

Basisrecept risotto bereiden

Ingrediënten:
boter, bouillon, groente, kaas, knoflook, olijfolie, risottorijst, ui, vlees, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met vier kazen

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge witte wijn, gorgonzola, gruyère, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, taleggio, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met bacon, courgettes en paprika

Ingrediënten:
babycourgette, bacon, boter, bouillon, champignon, droge sherry, groene paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, room, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Pompoenrisotto met pistachenoten

Ingrediënten:
droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pistachenoten, pompoen, risottorijst, saffraandraadjes, ui, verse marjolein, oregano, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, oesterzwam, olijfolie, parmezaanse kaas, saffraandraadjes, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met ricotta en basilicum

Ingrediënten:
bouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, risottorijst, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met pesto

Ingrediënten:
droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, risottorijst, sjalot, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

champignonrisotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignonhoeden, citroensap, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / voorgerecht / lichte maaltijd uit Rijst en risotto:

Risotto alla milanese

Ingrediënten:
boter, bouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Aubergine gevuld met risotto en tomatensaus

Ingrediënten:
aubergine, groentebouillon, kruidenpasta, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pijnboompitten, risottorijst, ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

risotto met asperges

Ingrediënten:
arboriorijst, asperge, boter, bouillon, parmezaanse kaas, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:

Spinazie-rijstsoep

Ingrediënten:
groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, olijfolie extra vierge, parmezaanse kaas, pecorino, risottorijst, rode spaanse peper, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...