Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Torta di riso con la zucca (Rijst-pompoentaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, melk, muskaatpompoen, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rondkorrelrijst en water
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, aubergine, banaan, bleekselderij, boter, bouillon, bruine bonen, cayennepeper, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, rode paprika, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier: