10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelamandelmelkamelandse mosterdappelbalsamicoazijnbasilicumbeemsterbladpeterselieblauwe wolvegaboterbroodknoflookoliepastinaakpeperpeterseliepreiroomtijmuiwitlofzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Witlofsoep met blauwe kaas

Ingrediënten:
bieslook, blauwe wolvega, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, ladys blue, nederlandse blauwe kaas, olijfolie, peper, slagroom, spekjes, ui, witlof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Mosterdsoep

Ingrediënten:
amelandse mosterd, beemster, edammer, gedroogde bieslook, groentebouillon, groninger mosterd, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, mosterd, olie, peper, roggebrood, slagroom, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Vichyssoise van komkommer en sla

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappel, boter, botersla, brood, crème fraîche, groentebouillon, komkommer, koolzaadolie, little gem, olijfolie, prei, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Pilav met pompoen-kastanjeragout

Ingrediënten:
bieslook, boter, champignons, gember, groentebouillon, hokkaido-pompoen, kastanjes, knoflook, koriandergroen, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, peterselie, rijstnoedels, rode peperoni, room, tijm, ui, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Biparmentier

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, brood, extra vergine olijfolie, groene olijven, groentebouillon, nootmuskaat, pompoen, prei, room, salie, sjalot en tuinkruiden

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Veggie & Vegan hamburgers: kastanje-paddenstoelen-pastinaakpatty

Ingrediënten:
boter, broodjes, burger, hamburgers, eekhoorntjesbrood, feta, boter, groentebouillon, halloumi, hamburgerbroodjes, hamburgers, kastanjechampignons, kastanjes, kerstomaat, knoflook, kruiden, olie, paddenstoelen, paneermeel, pastinaak, peper en zout, peperkorrels, peterselie, peterselieblad, plantaardige olie, provençaalse kruiden, rode wijn, room, rozemarijn, rozemarijnnaaldjes, sjalotten, rozemarijn en tomaten