16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebelegen kaasbleekselderijbouilloncitroenextra vierge olijfoliefetagranengroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapaprikapoederparmezaanse kaaspeperrisottorijstuizout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Minestrone

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, palmkool, parmezaanse kaas, pesto, prei, risottorijst, seizoensgroenten, tuinboon, uien, venkel en winterpeen

Soort:
soep/bouillon / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden-minestrone

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, basilicum, bleekselderij, boerenkool, courgette, gedroogde bonen, groentebouillon, knolraap, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastinaak, peterselie, rozemarijn, sperziebonen, tomaat uit blik, ui, winterpompoen, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Recept uit Het insectenkookboek:

Minestrone

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, buffalo's, courgette, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, meelwormen, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, rode wijn, snijbiet, sperziebonen, spinazie, tomaat in blik, ui, witte bonen, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / insecten
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met groenten en quorn

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, groentebouillon, kappertjes, kerstomaat, knoflook, lasagne, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprika's, parmezaanse kaas, peper, quorn, ui, vetstof, zout en zwarte olijven

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / vegetarisch

Recept van Mijn Recepten:

Risotto

Ingrediënten:
citroen, courgette, groentebouillon, kastanjechampignon, kipfilet, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout

Recept van Mijn Recepten:

Risotto - Mijn Recepten

Ingrediënten:
citroen, courgette, groentebouillon, kastanjechampignon, kipfilet, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, ui en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pilav met kikkererwten, aubergine en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, basmatirijst, kikkererwten, bouillon, chilivlokken, courgette, courgette, feta, fruit, granen, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rijst, knoflook, ui en kruiden

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Jouw week zonder vlees met behulp van de Airfryer

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelschaafsel, aubergine, basilicum, broccoli, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, courgette, doperwten, eieren, extra vierge olijfolie, feta, filodeeg, gember, groenten, kastanjechampignons, knoflook, kool, kruidenbouillon, maatjes, mozzarella, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper en zout, bladerdeeg, prei, rucola, vruchtensap, sojasaus, spinazie, taugé, tofu, ui, vlees, walnoten, winterpeen, witte kool, witte wijnazijn, wortels, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Asperges, tuinbonen en gebakken schapenricotta

Ingrediënten:
ansjovis, asperges, bouillon, dragon, erwten, geit, gerookte zalm, groente, ham, jonge tuinbonen, kappertjes, kervel, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, ricotta, roze peper, rucola, sjalotje, tuinbonen, kruiden, verse pasta, 
zout en peper en zwarte olijven